Hvilke restauranter er de bedste på Århus Ø? Få inspiration her

web_web_Nicolinehus_RAIS2081
web_web_Nicolinehus_RAIS2081

Fiskerestaurant på Århus Ø

På Århus Ø er havets fristelser ikke kun en del af udsigten, men også af smagsoplevelserne. Nicolinehus er hjemsted for en fiskerestaurant, der serverer alt fra klassiske fiskeanretninger til innovative skaldyrsretter.


Fish Project Bistro serverer frisk fisk og skaldyr i Nicolinehus. Denne bistro er mere end bare en restaurant; den er en hyldest til havet. Fra den klassiske fish’n’chips til forfinede østers og jomfruhummertatar byder Fish Project Bistro på en uovertruffen smagsoplevelse, der sammensmelter nordiske råvarer med Middelhavskøkkenets finesse. Samarbejdet med en restaurant på Athosbjerget i Grækenland sikrer en autentisk smagsoplevelse, der bringer solen og bølgerne fra Middelhavet til Aarhus’ kystlinje.


Populære retter

På menuen hos Fish Project Bistro finder man et udvalg af lækre fiskeretter, der forfører smagsløgene og vækker minder om sommer og sol.


 • Tuntatar – En delikat kombination af lime, soya, avocado-puré, trøffelolie og caviart, der giver en frisk og forførende smagsoplevelse.
 • Læksetatar – Østersauce, limeskal, sesamolie, syltet blomkål og rødbede skaber en eksklusiv oplevelse, der vækker appetitten.
 • Pål selv reje – Serveret med brød, citron og yuzumayo, er dette en enkel og lækker ret, der kombinerer friskfanget reje med en forfriskende dip.

Disse er blot nogle af de mange lækre fiskeretter, der kan nydes i restauranten på Århus Ø. Uanset om du er til traditionelle favoritter eller nyskabende retter, vil restauranten i Nicolinehus gøre noget godt for dine smagsløg.


Burger restaurant på Århus Ø

Craft Burger er destinationen for burger-elskere på Århus Ø. Kokkene fra burgerrestauranten har en passion for kvalitet, hvor smag bringer oplevelsen til nye højder. Deres menu tilbyder alt fra de klassiske burgere, til mere moderne og innovative tilgange til en burger.


Prisvindende burgere

Craft Burger er mere end bare en burgerjoint; det er et hjemsted for prisvindende burgere. Deres trøffelburger, med sin perfekte balance af umami og sødme, har ikke kun vundet hjerter, men også priser. Men det er ikke deres eneste stolthed. Den klassiske cheeseburger, hot bird burger og monsterburger er alle blevet hyldet af kritikere og glade gæster.


På Craft Burger går de ikke på kompromis med kvaliteten. Deres bøffer af velfærdsoksekød og lokale råvarer sikrer, at hver burger er en fornøjelse. Og hvad er en burger uden fries? De tilbyder naturligvis fries og andre former for sides, som er de perfekte tilbehør til enhver burger.


Populære burgere fra Craft Burger

 • Cheeseburger: En saftig bøf af velfærdsoksekød, vintage cheddarost, friske løg, syltede drueagurker og burgerdressing i en lun brioche burgerbolle.
 • Hot Bird Burger: Crispy fried chicken, chipotle-onion jam, syltede piri piri-chili, hjertesalat og chilimayo i en lun brioche burgerbolle.
 • Monsterburger: To saftige bøffer af velfærdsoksekød, bacon, cheddarost, hjemmelavet chili cheesetops, balsamicoløgkompot og BBQ-sauce i en lun briocheburgerbolle.
 • Trøffelburger: En saftig bøf af velfærdsoksekød, hjertesalat, balsamicoløgkompot, trøffelmayo og søde kartoffelchips i en lun brioche burgerbolle.
 • Svampeburger: En saftig bøf af velfærdsoksekød, svampe à la creme, syltede butternut og mayo i en lun briocheburgerbolle.

En sund restaurant på Århus Ø

Sesam er et fyrtårn for sundhed i Markedshallen Nicolinehus på Århus Ø. Hos Sesam laver de mad hvor friskhed, sundhed og ekspertise forenes til en dejlig spiseoplevelse.

Med et ønske om at nære både krop og sjæl, skaber Sesam mad med lokale råvarer. De delikate retter, der tilberedes med omhu, er hos Sesam designet til at tilfredsstille både smagsløg og ernæringsbehov.


Populære retter fra Sesam

 • Chicken Cashew Salad: En blanding af marineret kylling, sorte ris, edamame, granatæblekerner, mango og en unik sesamgoma-dressing.
 • Asian Salmon Salad: En sammensætning af sorte ris, edamame, syltet ingefær, frisk laks, tangsalat og tangsalat, der skaber en smagseksplosion.
 • Cæsar Salad: En favorit med sprød salat, rigtig parmesan og hjemmelavet Cæsar dressing, der tilfører autentisk smag til bordet.
 • Salmon sandwich: Chili mayo, koldrøget laks, spinat, avocado, agurk og syltede rødløg.
 • Vitello sandwich: Tuncreme, tyndtskåret kalvekød, tomat, rucola og olivenolie.
 • Truffle sandwich: Trøffel creme, tomat, rucola, mozzarella og olivenolie.
 • Serrano sandwich: Serrano, trøffel creme, tomat, rucola, mozzarella og olivenolie.

Udover de populære retter, tilbyder Sesam også et forfriskende udvalg af juices og shots. Her kan en GREEN+ juice friste, da det er en perfekt blanding af æble, spinat, ingefær, citron og ananas, der ikke kun forfrisker, men også giver et boost af grønne næringsstoffer. Til dem, der ønsker at rense og hydrere kroppen, tilbyder de deres SELLERI juice, lavet af æble, gulerod, ingefær, citron og selleri, der er kendt for deres rensende egenskaber.


Til dem, der søger et mere fyldigt og proteinrigt valg, har de deres PEAK HOUR shake, en lækker blanding af protein, cashewnødder, banan, spinat og chokomandelmælk, der giver både energi og mæthed. 

For dem, der ønsker at tilføje farve til deres dag, tilbyder de også deres RED PIXEL juice, der indeholder æble, rødbede, citron, gulerod og avocado, hvilket giver en fyldig smag og en række sundhedsmæssige fordele.


En mexicansk restaurant på Århus Ø

På Århus Ø finder man også en autentisk Mexicansk restaurant, der tilbyder traditionelle retter med en frisk og nyskabende tilgang. Inspireret af det livlige Mission District i San Francisco og den sprøde californiske madkultur, bringer Zócalo en smagsoplevelse fyldt med farver og festlige toner.


Menuen

Zócalos menu er en hyldest til det ægte Mexicanske køkken kombineret med Californiens friske råvarer. Fra lækre burritos og tacos til fyldte bowls og quesadillas – her er der noget for enhver smag. Med en blanding af salt, sødt og stærkt, tilbyder Zócalo ærlig og kærlig fastfood, lavet fra bunden.


Med en bred vifte af muligheder kan gæsterne udforske fem varianter af burritos, tre forskellige tacos og lækre quesadillas. Uanset om du er til den krydrede BBQ fra Block Party BBQ Burrito, den friske smag af You Got Mango Taco eller den saftige Smoky BBQ Quesadilla, er der noget for alle.


Ingen mexicansk måltid er dog komplet uden den rette drik. Zócalo tilbyder ægte mexicanske drikkevarer med deres udvalg, herunder klassiske Coronas, forfriskende Margaritas og autentiske Jarritos. For dem der foretrækker noget ikke-alkoholisk, tilbyder Zócalo også Aguas frescas og et udvalg af friske juices.


Familievenlige restauranter og aktiviteter på Århus Ø

Hver onsdag aften er Markedshallen Nicolinehus omdannet til et festligt bingo-land, hvor alle er inviteret til at deltage i den legendariske Bingo Banko begivenhed. Her kan du og din familie være med til at opleve den gode stemning, de fede præmier og den klassiske hygge.


Når du deltager i Bingo Banko, er du garanteret en aften fyldt med sjov og spænding. Værten sørger for at holde humøret højt og finder på kreative navne til de mange vindertal, så I kan få jer et godt grin undervejs.


For hver drink, du køber i baren, får du en bankoplade, så du har masser af chancer for at vinde. Og hvis I køber kander af drinks og øl, får I endnu flere bankoplader at spille med. Så mens I nyder de lækre retter fra vores restauranter, kan I samtidig konkurrere om de fantastiske præmier.


Mens I er på Århus Ø, bør I ikke gå glip af de skønne restauranter, der tilbyder alt fra autentisk mexicansk mad til friske salater og lækre sandwiches. Med en omgang Bingo Banko kan I forkæle jer selv med en cremet pasta carbonara eller en saftig cheeseburger fra restauranterne.


Tag din familie, venner eller kolleger med til Århus Ø og nyd en hyggelig aften i godt selskab, hvor I kan kombinere god mad fra restauranter, sjov og spænding!