Madoplevelser og mødested

Alle har ikke altid lyst til det samme, i Markedshallen kan I spise sammen uden at spise det samme. Vi er et spisekammer for hele byen. Et sted, hvor I kan forvente kvalitetsmad i øjenhøjde i uformelle rammer, omgivet af by og hav. Hjertet af Markedshallen er vores madaktører, de dyrker madhåndværk og sætter en ære i at skabe en unik og global smagsoplevelse. Velkommen og velbekomme!

HåNDVÆRK

Mangfoldighed

Markedshallen tilbyder madoplevelser fra nord, syd, øst og vest. Vi har samlet 12 madaktører som alle glæder sig til at dele deres entusiasme og kærlighed til autentisk mad. I Markedshallen kan I opleve en mangfoldighed af madtraditioner og smage fra hele verden. Hertil åbner vi en ølbar med et bredt sortiment af specialøl samt en vin- og cocktailbar med signaturdrinks, der parres specielt med maden fra køkkenerne.

HVILKEN GIN ER Markedshallen?

Kom, smag og Markedshallens lokalproduceret gin

I Markedshallens bar har vi et samarbejde med de lokale gin-nørder fra Njord Gin. Her kan I dykke ned i unikke og komplekse smage med afsæt i den dansk natur. I samarbejde med Njord Gin har vi også destilleret Markedshallens helt egen gin baseret på de spændende smagsgivere der findes hos vores madaktører. Kom og smag den samt de mange andre lokalt producerede gin Markedshallens cocktailbar.

BREW:

Markedshallens ølbar

Kom og smag de 20 øl vi har på hanerne i vores ølbar BREW som er et samarbejde med Carlsberg. Sammen med vores madaktører og Carlsberg har vi også udviklet vores egen øl der komplimenterer det gode måltid. BREW byder også på et væld af specialøl fra mindre producenter.

Følg os:

MADAKTØRER

Alle dage
11.30 – 21.00

Baren

Mandag – Torsdag 11.30-22
Fredag – Lørdag 11-24
Søndag 11.30-21

ØENS KØBMAND

Mandag – Fredag 07-18
Lørdag – Søndag 08-18