Sammen
igen

Projektet

Mellem by og hav - Nicolinehus skaber sammenhæng mellem by og hav. I den næsten uvirkelige passage mellem by og hav ligger Nicolinehus.

Mellem mennesker - Nicolinehus er noget særligt. Ikke noget særligt fashionabelt. Idéen bag Nicolinehus er lige så enkel, som den er ambitiøs: At skabe et fleksibelt hjem til moderne fællesskaber.

Mellem rum i byen - Nicolinehus gør Aarhus større ved at gøre afstanden mellem C og Ø mindre. Anlagt mellem det gamle og det nye Aarhus har Nicolinehus en perfekt beliggenhed.

Et fristed

Her er ikke koldt
på toppen

Vi har givet plads til en bar og en restaurant på toppen af Nicolinehus. Et sted for alle aldre, for alle i og omkring Nicolinehus. Vi tænker både bar og restaurant som et mødested. Et fristed. Et udkigssted. Et sted, som opsummerer, hvad vi gerne vil opnå med Nicolinehus: At lægge hus til en ny type fællesskab på dine egne præmisser. At skabe en ny type oplevelse mellem by og hav. Mellem mennesker. Og når man nu har nydelse på toppen, er det vel kun passende, at nydelsen siver hele vejen ned gennem huset til Markedshallen og videre til fitness faciliteterne.

STOFLIGHED

DET STOF,
ET HJEM ER GJORT AF

Rå og robust, elegant og enkel. Her er en helt særlig stoflighed helt ned i hver enkelt detalje. Både bygning og materialer er en oplevelse i sammensætninger af modsætninger, der understreger Nicolinehus’ unikke kombination af by og hav. Af inde og ude. Af ro og intimitet. Af liv og udsyn.

LEJLIGHEDERNE

INDE OG UDE SMELTER SAMMEN

Nicolinehus får samlet 243 lejligheder, heraf 8 byhuse og 175 ejerlejligheder i Bygning 1 og 60 lejelejligheder i Bygning 2. Lejlighederne er mellem 45 og 300 kvadratmeter, alle udført i gedigne materialer. Alle med adgang til private tagterrasser og de to fantastiske gårdhaver, pool på toppen og meget mere. Faktisk har de fleste lejligheder adgang til to terrasser eller altaner. Med en fabelagtig udsigt over by og bugt og med en særlig kombination af inde- og udeliv, der giver lejlighederne liv, luft og lys som sjældent oplevet i et urbant miljø. Har du brug for mere gæsteplads, kan du benytte Nicolinehus’ gæstelejligheder.

UDSIGT OVER BY OG BUGT

Et Bord med udsigt, tak!

På hver unikke måde har lejlighederne en fabelagtig udsigt over by og bugt, ligesom en særlig kombination af inde- og udeliv giver lejlighederne liv, luft og lys som sjældent oplevet i et urbant miljø. Derfor lover vi dig, at du hver aften har et bord med udsigt.

Sociale medier

Følg os på sociale medier