Drømmen om et hus

ERHVERVSLIV, PLANTELIV,
MERE LIV!

Nicolinehus er skabt med drømmen om et hus, der summer af mangfoldighed. Bl.a. derfor kombinerer Nicolinehus private boliger og erhverv. Det skaber en ramme, hvor huset er i brug, både dag og aften. Læg dertil flere offentligt tilgængelige funktioner, så som caféer, restaurant, markedshal, små detailbutikker mv., og Nicolinehus kommer til live. Hvilket også udtrykkes meget konkret gennem flere typer af begrønning på Nicolinehus: Plantekummer indarbejdes i tagterrasser og altaner, så den grønne del af facaden fastholdes, ligesom der plantes forskellige klatreplanter og buske på bygningerne.

Kom med ud
og flyve

By, hav, liv
lige her

Tættere på aarhus - tættere på liv

Aarhus Ø er som ung bydel i kraftig udvikling. Strand, vand, markant arkitektur, specialbutikker, lystbådehavn, dykkerzone, urtehave, havnebad, teater, kabelbane til vandsport og meget mere. Alt sammen ansigt til ansigt med Aarhus gamle midtby med Latinerkvarteret, shopping, caféer, restauranter og essensen af det gode byliv.

Det er derfor, vi siger, at Nicolinehus er by, hav, liv. Tættere på Aarhus, tættere på skoven, tættere på de dage, man husker hele sit liv. Fordi du lige her er tættere på og kan tage del i det hele.

30 sekunder fra alt det gode

Nicolinehus har faciliteter af en anden verden. Fitness inde og ude, pool og sauna på toppen, parkering i kælderen og kajakplads ved vandet. Restaurant, café, bar, indkøb og helt ny og velsmagende markedshal. Alt sammen inden for 30 sekunders elevatortur. Læg hertil et spændende nærmiljø, der udvikler sig uge for uge med specialbutikker, sports- og kulturaktiviteter og en urban havnestemning sjældent set. Men måske er det ikke det vigtigste. Måske er det, at Nicolinehus er skabt til fællesskab. Til at være sammen igen. At du her er 30 sekunder fra den gode samtale. 30 sekunder fra det gode naboskab. 30 sekunder fra en fælles oplevelse, du ikke har regnet med.

Sociale medier

Følg os på sociale medier