SJÆLDEN STEMNING FOR BÅDE BEBOERE OG BESØGENDE

En markedshal, et supermarked, et fantastisk nærområde

I stueetagen Bygning nord i Nicolinehus kommer en markedshal med stader, der indeholder mad, drikke og forskellige specialvarer. En attraktion, der vil gøre Nicolinehus til en attraktion og skabe en sjælden stemning for både beboere og besøgende året rundt. Samtidig forsynes Nicolinehus med dagligvarebutik i form af en stor Føtex, der understøtter områdets urbane rytme.

MARKEDSHALLEN SKABER LIV PÅ
AARHUS Ø

SCHØNHERR, LANDSKABSARKITEKT

Stemningen bliver nok mere udenlandsk end dansk. Dog stadig aarhusiansk på en ny måde, med nye smagsoplevelser. Velkommen til Markedshallen. Velkommen til et mangfoldigt sted i stueetagen af Nicolinehus’ nordlige bygning, pakket ind i glas, der åbnes, når vejret er til det, men ellers holdes lukket, så her er varmt og dejligt, og så du blot skal bekymre dig om, hvad og hvem, du besøger i dag.

Det kunne være barberen, fiskerestauranten, cykelsmeden, skomageren, byens bedste barista, sæbebutikken, kryddeributikken, juicebaren eller pladebutikken. For bare at nævne et par stykker. Lyder det et gran gammeldags på en mærkelig moderne måde? Det håber vi, for vi har rejst over hele verden for at finde inspiration til at skabe et sted, som både rækker tilbage og frem i tid. Kodeordene er skæv og autentisk - ja en blanding af Oslo, Sydfrankrig og Cape Town.

Sociale medier

Følg os på sociale medier